Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

SMOLKE

SMOLKE HONDENVOER ADULT MAXI 12 KILO

klik op de foto voor een vergroting

Hondenvoeding voor grote volwassen honden.

Complete en uitgebalanceerde premium hondenvoeding voor grote volwassen honden in de leeftijd van ongeveer 14 tot 18 maanden tot 6 jaar (volwassen gewicht >30 kg). Aangezien grote hondenrassen meer kans hebben op gewrichtsproblemen, houden de toevoeging van Glucosamine en Chondroitine de gewrichten van uw hond juist soepel. Daarnaast hebben grote honden in verhouding tot kleinere rassen een korter spijsverteringskanaal. Daarom ondersteunt deze hondenvoeding een optimale spijsvertering van uw trouwe lobbes.
3 kilo en 12 kilo.
  • DELEN:

(36) BEOORDELINGEN

 

2.7

MEER INFORMATIE

Smølke Adult Maxi bevat chondroïtine afkomstig van de groenlippige mossel en glucosamine om te ondersteunen bij het soepel houden van de gewrichten. Omega 3- en 6 vetzuren uit lijnzaadolie zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht. Daarnaast is deze hondenvoeding bereid met speciale mineralen die ervoor zorgen dat tandsteenvorming wordt tegengegaan. Tandsteen zorgt voor ontstekingen aan het tandvlees, waardoor er een vervelende geur kan ontstaan. Het gebruik van hoogwaardige ingrediënten bevordert de verteerbaarheid en zorgt daardoor voor minder poep op de stoep! Dat is niet alleen prettig voor uw hond, maar ook voor u!

SAMENSTELLING

Granen (14% rijst in het lam & rijst brokje), vlees en dierlijke bijproducten (16,5% kip, 14% lam in het lam & rijst brokje), oliën en vetten (1% lijnzaadolie), plantaardige bijproducten (0,4% inuline), vis en -bijproducten (2% vis met MSC keurmerk), gist (1,3%), mineralen, schaal- en weekdieren (0,13%, natuurlijke bron van chondroïtine), glucosamine (0,01%).

PRODUCTINFORMATIE

Met chondroïtine en glucosamine voor soepele gewrichten. Met speciale mineralen voor een gezond gebit. Zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen en geen toegevoegde suikers.

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.