Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

SMOLKE

SMOLKE ADULT HONDENVOER GRAANVRIJ 3 KILO

klik op de foto voor een vergroting

Graanvrije hondenvoeding voor volwassen honden.

Graanvrije hondenvoeding voor volwassen honden van alle rassen. Smølke Adult graanvrij hondenvoer bevat een hoger vlees- en eiwitgehalte en is hiermee speciaal afgestemd op de energiebehoefte van uw actieve hond. De graanvrije receptuur, ontwikkeld op basis van hoogwaardige ingrediënten, zorgt voor een optimale verteerbaarheid en opname van voedingsstoffen. Ook geschikt voor honden met een allergie voor granen en gluten.
3 kilo en 12 kilo.
  • DELEN:

(44) BEOORDELINGEN

 

2.3

MEER INFORMATIE

De graanvrije receptuur, ontwikkeld op basis van hoogwaardige ingredienten, zorgt voor een optimale verteerbaarheid en opname van voedingsstoffen. Daarnaast is de hondenvoeding bereid met speciale mineralen die ervoor zorgen dat tandplak zich niet kan hechten aan de tanden en tandsteenvorming wordt tegengegaan. Omeaga 3- en 6 vetzuren uit lijnzaadolie zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht. Smølke hondenvoer Adult graanvrij is het smaakvolle alternatief voor uw actieve hond! Zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en geen toegevoegde suikers. Daarnaast worden er alleen natuurlijke antioxidanten gebruikt uit o.a. aroniabessen, rozemarijn en groene thee.

SAMENSTELLING

Gevogeltevleesmeel (29% kip), groene erwten, aardappel, bietenpulp, gevogeltevet, lamsvleesmeel, MSC vismeel (2%), heel eipoeder (zonder schaal), gist, geraffineerde lijnzaadolie, vitaminen, cichorei, soja, mineralen, gehydroliseerde kippenlever, aroniabes concentraat (0,1%), natriumpolyfosfaat (0,1%), rozemarijn extract, groene thee extract, raapzaadolie, pepermunt extract, gehydroliseerde visproteine.

PRODUCTINFORMATIE

Graan- en glutenvrij recept. Rijk aan natuurlijke antioxidanten.

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.