Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

Hondenhok en hondenluik

Hondenhok & hondenluik

Bekijk hier een greep uit ons assortiment; hondenhok & hondenluik. Hondenluiken zijn erg handig als u bijvoorbeeld niet thuis bent. Uw hond kan via een hondenluik gemakkelijk naar buiten of binnen zonder dat u de deur open hoeft te doen. Het hondenluik bieden wij voor grote en kleine honden.

Naast hondenluiken bieden wij ook hondenhokken aan. Bent u opzoek naar een trendy hondenhok die bescherming biedt tegen weer en wind? Bij Jumper De diersuper vindt u diverse hondenhokken tegen vaste lage prijzen in verschillende soorten en maten. Bij de aanschaf van een hondenhok moet u wel rekening houden dat het hondenhok niet te groot mag zijn. Uw hond kan het hondenhok alleen warm houden met zijn eigen lichaamswarmte. Op warme dagen moet u zorgen dat er voor voldoende circulatie gezorgd wordt.

Bekijk hier een greep uit ons assortiment; ''hondenbench of hondenmanden & hondenkussens''

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper contact opnemen.

  • SORTEER OP:


FLAMINGO

HONDENHOK

FLAMINGO

HONDENHOK

FERPLAST

SWING 15 HONDENLUIK / KATTENLUIK

STAYWELL

STAYWELL HONDENDEUR ORIGINAL 737 GRIJS

FERPLAST

HONDENHOK DOGVILLA

FERPLAST

HONDENHOK CANADA 2

FERPLAST

HONDENHOK DOMUS

FERPLAST

HONDENHOK BAITA 60

FERPLAST

SWING 11 HONDENLUIK / KATTENLUIK

FERPLAST

SWING 11 HONDENLUIK / KATTENLUIK BRUIN

FERPLAST

SWING 15 HONDENLUIK / KATTENLUIK BRUIN