Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

Hondenbench

Hondenbench

Bekijk hier een greep van het assortiment: hondenbench. Door onze grote winkels kunnen wij u een ruime keuze aanbieden qua hondenbenches. Een hondenbench is zeer geschikt als u bijvoorbeeld net een puppy in huis heeft. Maar ook voor de volwassen hond kan een hondenbench makkelijk zijn als u bijvoorbeeld niet thuis bent. Puppies en oudere honden kunnen gaan bijten in meubels als u niet thuis bent. Een hondenbench biedt dan een goede oplossing. Ook kunt u een hondenbench gebruiken als vervoermiddel van uw hond in de auto. Daarnaast kunnen honden de hondenbench erg prettig vinden.

Kunt u een bepaald soort of afmeting hondenbench niet vinden op onze website? Of wilt u graag meer informatie over de voorraad of het product? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging. Bekijk ook ons assortiment: ''honden onderweg''

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper contact opnemen.

  • SORTEER OP:


TOPPER

HONDENBENCH MET DUBBELE DEUR ZWART

TOPPER

HONDENBENCH ZWART DUBBELE DEUR 62 CM

TOPPER

HONDENBENCH ZWART DUBBELE DEUR 76 CM

TOPPER

HONDENBENCH ZWART DUBBELE DEUR 92 CM

TOPPER

HONDENBENCH ZWART DUBBELE DEUR 107 CM

TOPPER

HONDENBENCH ZWART DUBBELE DEUR 123 CM

TOPPER

HONDENBENCH BRUIN NYLON 62 X 42 X 44 CM

TOPPER

HONDENBENCH BRUIN NYLON 70 X 52 X 50 CM

TOPPER

HONDENBENCH BRUIN NYLON 82 X 58 X 58 CM

TOPPER

HONDENBENCH BRUIN NYLON 90 X 61 X 65 CM

TOPPER

HONDENBENCH BRUIN NYLON 101 X 69 X 70 CM

TOPPER

HONDENBENCH BRUIN NYLON 121 X 79 X 80 CM