Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

Honden onderweg

Honden onderweg

Bekijk hier een greep uit ons assortiment voor het vervoeren van uw hond. Bij Jumper vindt u diverse producten die het vervoer van uw hond veilig maken. Zo is het verstandig om uw hond in de auto vast te maken met een hondengordel. Wij adviseren dan ook voor de veiligheid om gebruik te maken van een hondengordel in de auto. Om uw bekleding in de auto te beschermen kunt u online hondendekens vinden. Een hondendeken voor in de auto is erg handig om uw bekleding schoon te houden. U kunt uw hond ook vervoeren in een transportbox voor honden.

Een groot deel van ons assortiment; ''hondengordel, hondendeken; transportbox'' voor honden kunt u online vinden op deze website. Kunt u een bepaalde hondengordel, hondendeken, transportbox of een ander product niet vinden op deze website? Of wilt u graag meer informatie over de voorraad of het product? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging.

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper contact opnemen.

  • SORTEER OP:


TOPPER

AUTODEKEN

TOPPER

DRAAGBARE DRINKFLES

FLAMINGO

NYLON TASJE MET POEPZAKJES STRIP

FLAMINGO

AUTOHONDENREK 2 STANGEN

FLAMINGO

AUTO VEILIGHEIDSGORDEL 20MM

FLAMINGO

NYLON BESCHERMDEKEN AUTO

FLAMINGO

AUTO HONDENGORDEL SMALL

FLAMINGO

HONDENLOOPPLANK GENTLE STEP

FLAMINGO

FIETSMAND RIET + AFDEKROOSTER 45CM

FLAMINGO

FIETSMAND RIET + KLEM BAGAGEDRAGER

FLAMINGO

TONDEUSE SET POWER

FLAMINGO

RUBBER BORSTEL OVAAL