Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

Bianco Woody kattenbakvulling

Bianco Woody houtkorrels is dé milieuvriendelijke én optimale kattenbakvulling maar ook zeer geschikt als bodembedekking voor andere huisdieren. Onze korrels zijn gemaakt van puur natuurlijke houtvezels waar helemaal niets aan toegevoegd is. Bianco Woody heeft een super absorberend vermogen en is geschikt om in de GFT bak af te voeren.
20 liter.
  • DELEN:

(16) BEOORDELINGEN

 

2.8

MEER INFORMATIE

Bianco Woody:

- gemaakt van puur natuurlijke houtvezel, dus biologisch afbreekbaar
- groot absorberend vermogen
- licht in gewicht in vergelijking met minerale kattenbakvullingen
- voorkomt onaangename geurtjes
- plakt nauwelijks aan vacht en poten

PRODUCTINFORMATIE

Gebruiksaanwijzing;

Vul de kattenbakvulling met een laagje Bianco Woody van circa 4-5 cm. Bianco Woody gaat lang mee door het grote absorberende vermogen. Door de snelle vochtopname worden onaangename geurtjes ook sneller opgenomen en heeft u er dus minder last van!

Wanneer u regelmatig de uitwerpselen uit de bak haalt zult u ook merken dat u minder vaak de bak in het geheel moet verschonen. Door de natuurlijke samenstelling is dit product vriendelijk voor mens en dier. Na gebruik kan de kattenbakvulling meegegeven worden met het GFT-afval. Als het product gebruikt wordt om andere stoffen te absorberen, is het niet toegestaan. Deze uit papier gemaakte zak kan na gebruik mee worden gegeven met het oud papier.

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.