Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

WHISKAS

WHISKAS ADULT MET RUND EN WORTELTJES 4 KILO

klik op de foto voor een vergroting

Compleet kattenvoer voor de volwassen kat.

WHISKAS droog kattevoer, Adult met rundvlees 4 kg.
4000 gram.
  • DELEN:

(10) BEOORDELINGEN

 

2.2

MEER INFORMATIE

WHISKAS droge kattenbrokjes zijn zorgvuldig bereid met de beste ingrediënten die heerlijk smaken en al het goede bevatten dat katten nodig hebben, zoals taurine om het hart gezond te helpen houden, essentiële vetzuren die bijdragen aan een glanzende vacht en vitamine A dat bijdraagt aan een perfect gezichtsvermogen. Bovendien helpt WHISKAS droge kattenbrokjes de tanden en het tandvlees op 2 manieren gezond te houden. Ze bevatten een actief ingrediënt, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het de mondhygiëne helpt te verbeteren door de vermindering van de opbouw van tandplak en tandsteen. Daarnaast zijn ze krokant van buiten en lekker mals van binnen. WHISKAS droge kattenbrokjes zijn een goede uitgebalanceerde maaltijd op zichzelf of een perfecte balans in combinatie met WHISKAS Maaltijdzakjes.

SAMENSTELLING

Granen, vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% rund in de rode brokken, 4% lever in de met vlees gevulde broekken), oliën en vetten (0,25% visolie, 0,1% zonnebloemolie), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen.

PRODUCTINFORMATIE

Iedere kat is uniek. Het is aanbevolen om de hoeveelheid van de voeding aan te passen aan de mate van activiteit en de lichamelijke conditie van uw kat. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is.

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.