Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

BIOKAT'S

BIOKAT'S MICRO FRESH 14 LITER

klik op de foto voor een vergroting

Extra fijne korrels, klontvormende kattenbakvulling met zomergeur.

Bijzonder economisch in gebruik. Vlakke klontvorming, daarom geen aankoeking aan de bodem in de kattenbak. 100% stofvrij.
14 liter.
  • DELEN:

(55) BEOORDELINGEN

 

2.7

MEER INFORMATIE

- Extreem sterke geurbinding:
Het geheim van onze excellente geurbinding zit in de hoogwaardige natuurklei die wij gebruiken. In de poriën daarvan worden onaangename geuren stevig opgesloten.

- Extreem sterke klonten:
Biokats kattenbakkorrels vormen stevige klonten die gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Hoe steviger de klonten, hoe hygiënischer de kattenbak.

- Veel spaarzamer en zuiniger in het gebruik:
Met een absorberend vermogen tot 300% kan bedragen - dankzij deze enorme zuigkracht zijn de kattenbakkorrels van Biokat’s ook zo zuinig in het gebruik.

- Ecologisch verantwoord:
Biokats bevat natuurlijke kleisoorten die in onze regio worden gewonnen. Dat betekent dat de transportwegen kort zijn. Natuur en milieu worden daarom niet onnodig belast.

SAMENSTELLING

100% natuurklei.

PRODUCTINFORMATIE

De kattenbakvulling kan bij het normale huishoudelijke afval worden gedaan. Niet door de wc spoelen! Verpakking onbereikbaar voor kinderen en dieren opbergen – gevaar voor verstikking!

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.