Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

BIANCO

BIANCO KITTEN 1 KILO

klik op de foto voor een vergroting

Volledig kattenvoer voor kittens.

Bianco kattenvoer is een volledige voeding voor de kitten. Naast de overheerlijke smaak van de brokjes zijn ze lekker krokant en ruw van textuur. Bianco kattenbrokjes houden het gebit van uw kitten schoon en geven een optimale start aan het leven van uw kitten.* De afbeelding toont Bianco Adult.
1 kilo.
  • DELEN:

(4) BEOORDELINGEN

 

3.5

MEER INFORMATIE

Bianco kattenbrokjes zijn gemaakt van de beste en lekkerste ingrediënten. Door een uitgebalanceerde verhouding van vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren en hoogwaardige eiwitten geeft Bianco Junior de optimale start aan het leven van uw kitten. Naast de overheerlijke smaak van de brokjes zijn ze lekker krokant en ruw van structuur zodat bij iedere maaltijd het gebit van uw kitten wordt schoongemaakt en tandsteen geholpen wordt te voorkomen.

SAMENSTELLING

Nutritionele toevoegingsmiddelen IE/kg: Vit. A: 18.000; Vit D3: 1.800; Vit E: 150 mg/kg: Cu(E4): 5; I(E2): 1,5; Co(E3): 0,5; Mn(E5): 30; Fe(E1): 75; Zn(E6) 65. ANALYSE: Vocht (9%) Eiwit (34%) Vet (22%) Ruwe as (6%) Ruwe celstof (2%) Calcium Ca (1,4%), Phosphor P (0,9%). Met antioxidanten en conserveermiddelen. Ingrediënten: Vlees en dierlijke bijproducten(Gevogelte) , Mais, Oliën en vetten, Rijst(min.14%), Vis en visbijproducten, Gehydrolyseerd dierlijk eiwit, Gist, Mineralen, Eipoeder, Lecithine, Inuline.

PRODUCTINFORMATIE

De individuele behoeften kunnen afwijken en dienen indien nodig aangepast te worden. Het is belangrijk dat de kat de gehele dag voldoende vers water kan drinken. Bianco kattenvoeding dient koel en droog te worden bewaard. Tenminste houdbaar tot zie elders op de verpakking. De geadviseerde hoeveelheden zijn: (gemiddelden)

- Tot 3 maanden: 40 gram - 90 gram.
- 3 tot 6 maanden: 60 gram - 135 gram.
- 6 – 12 maanden: 75 gram – 150 gram.

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.