Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

BIANCO

BIANCO PEARLS LAVENDEL 5 LTR

klik op de foto voor een vergroting

Kattenbakvulling met lavendelgeur!

Bianco Pearls Lavendel kattenbakvulling werkt extreem absorberend, voorkomt nare geurtjes en heeft een antibacteriële werking. 100% biologisch afbreekbaar silicagel kattenbakvulling!
5 liter.
  • DELEN:

(23) BEOORDELINGEN

 

2.7

MEER INFORMATIE

Voor een optimaal gebruik van Bianco Pearls lavendel strooit u een laagje van circa 3 - 5 cm in de kattenbak. Door regelmatig de uitwerpselen te verwijderen en om de 4 weken de gehele bak te legen, houdt u de kattenbak fris en hygiënisch. Omdat Bianco Pearls Lavendel biologisch afbreekbaar is mag u het in de GFT bak of op de composthoop gooien.

SAMENSTELLING

Deze kattenbakvulling is biologisch afbreekbaar en zeer economisch in gebruikt. Er komt extreem weinig strof vrij bij het vullen van de kattenbak.

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.