Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

ROYAL CANIN

ROYAL CANIN BOXER ADULT 12 KILO

klik op de foto voor een vergroting

Hondenvoer specifiek voor de Boxer.

Rasspecifieke voeding voor Boxers vanaf 15 maanden. Hondenvoer met hoog verteerbare proteïnen voor een optimale vertering en harmonische ontwikkeling van de spieren en gewrichten, voor opgroeiende boxers tot 15 maanden. Om op te groeien hebben jonge boxers hondenvoer nodig dat is aangepast aan hun speciale voedingsbehoeften.
3 kilo en 12 kilo.
  • DELEN:

(4) BEOORDELINGEN

 

3.8

MEER INFORMATIE

Met zijn atletische, strakke lijf en krachtige spieren is de Boxer gebouwd voor lichaamsbeweging. Hij laat zich niet snel van zijn stuk brengen en is dan ook een uitstekende waakhond. Toch kan deze levendige en onverschrokken hond heel rustig en volgzaam zijn tegenover zijn baas. Hij moet echter wel zorgvuldig worden opgevoed om zijn enthousiasme in goede banen te leiden.

Belasting van gewrichten:
De Boxer staat bekend om zijn enthousiasme. Hij vraagt veel van zijn gewrichten, waardoor het risico op gewrichtsproblemen toeneemt. Daarom heeft de Boxer voeding nodig die is afgestemd op zijn intensieve lichaamsbeweging.

Een kwetsbaar hart:
Het is bekend dat de Boxer gevoelig is voor hart- en vaat- aandoeningen. De meest voorkomende aandoening is dat de hartspier niet meer goed functioneert. De kwaliteit van de pompfunctie van het hart neemt dan af. Na verloop van tijd kan de hartspier zich niet meer voldoende samentrekken om voldoende bloed te laten circuleren.

Een redelijk gevoelig spijsverteringsstelsel:
Als de Boxer overstuur, gestresst of oververmoeid is, kan dat tot darmklachten leiden. Met een gezonde levensstijl en voeding die is afgestemd op zijn speciale behoeften kunnen problemen met de spijsvertering beperkt worden. Boxer Adult is voeding die is aangepast aan het spijsverteringstelsel van de Boxer.

Zeer specifieke kenmerken:
De Boxer is kortschedelig gebouwd en heeft een vooruitstekende onderkaak. Door de vorm van de kaken en de specifieke plaatsing van zijn tanden heeft hij moeite om zijn voeding op te pakken. Daarnaast zorgt de vorm van de kaken ervoor dat de Boxer zijn eten vaak doorslikt zonder te kauwen.

SAMENSTELLING

Rijst, dierlijke vetten, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten, gedehydreerd varkenseiwit, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, plantaardige vezels, bietenpulp, sojaolie, visolie, gedehydreerde tomaat, kopraolie, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

TOEVOEGINGSMIDDELEN (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 27400 IE, Vitamine D3: 700 IE, E1 (IJzer): 50 mg, E2 (Jodium): 5 mg, E4 (Koper): 7 mg, E5 (Mangaan): 66 mg, E6 (Zink): 197 mg, E8 (Selenium): 0,11 mg, L-carnitine: 830 mg, Taurine: 2,3 g - Conserveermiddelen - Antioxidanten.

PRODUCTINFORMATIE

De voedingstabel op de verpakking is een richtlijn. Kijk goed naar de lichaamsconditie van uw hond en pas de hoeveelheid voeding daarop aan. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.