Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

PEDIGREE

PEDIGREE ADULT BROKKEN MENU MET LAM EN GROENTEN 15 KILO

klik op de foto voor een vergroting

Compleet hondenvoer voor de volwassen hond.

PEDIGREE hondenvoer VITAL Adult met lamsvlees. De hondenvoeding richt zich volledig op de 4 basisbehoeften van de hond; goede gebitsverzorging, hoge verteerbaarheid, gezonde huid & glanzende vacht en een sterk immuunsysteem.
3 kilo, 10 kilo en 15 kilo.
  • DELEN:

(109) BEOORDELINGEN

 

2.8

MEER INFORMATIE

PEDIGREE Droogvoeding Adult is een gezonde eerlijke hondenvoeding, die bovendien erg lekker is. Elk ingrediënt in Pedigree droge hondenbrokken is zorgvuldig geselecteerd om uw volwassen hond 100% complete en uitgebalanceerde voeding voor te kunnen zetten - elke maaltijd weer. PEDIGREE Droogvoeding richt zich volledig op de 4 basisbehoeften van de hond; goede gebitsverzorging, hoge verteerbaarheid, gezonde huid & glanzende vacht en een sterk immuunsysteem. Daarmee voorzien deze hondenbrokken voor 100% in de nutritionele behoefte van de hond.

SAMENSTELLING

Granen, vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% lamsvlees), oliën en vetten (waarvan 0.2% visolie, 0.2% zonnebloemolie), plantaardige bijproducten (waarvan 2% gedroogde bietenpulp), mineralen (waarvan 0.7% natriumtripolyfosfaat).

PRODUCTINFORMATIE

De individuele behoeften van uw hond hangen af van de mate van activiteit, van het ras en van de fysieke conditie. Om uw hond te helpen in topvorm te blijven, is het aanbevolen om de hoeveelheid van de voeding aan te passen. Wanneer u droogvoeding van PEDIGREE Adult mengt met natvoeding van PEDIGREE, halveer dan de aanbevolen hoeveelheden van elk product. Zorg dat er altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Koel en droog bewaren.

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.