Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

EXIL

EXIL TICK OFF KNIJPAMPUL

klik op de foto voor een vergroting

Weert teken af en voorkomt een tekenbeet.

Exil Tick Off knijpampullen voor de hond weert teken af en voorkomt een tekenbeet. Beschermt de hond tot wel 4 weken tegen teken en vlooien. Voor honden van 5 tot 80 kg.
6 x 1 ml.
  • DELEN:

(8) BEOORDELINGEN

 

2.6

MEER INFORMATIE

U dient Exil Tick Off knijpampullen toe met een druppel in de nek. Snel en eenvoudig. Vervolgens verspreidt het middel zich binnen 24 uur via de huid over de gehele hond. Ideaal voor honden met een dikke, langharige vacht zoals de Berner Sennen en Golden Retriever.

PRODUCTINFORMATIE

Afhankelijk van het gewicht van uw hond dient u 1 tot 3 pipetten toe. De verpakking heeft 6 pipetten, daarmee kunt u dus meerdere honden behandelen. Ook als de honden verschillende gewichten hebben. Voor honden tot 5 kg en voor gevoelige rassen adviseren wij Exil Tick Off combispray.

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.